Team

Frederik De Kreyger is de man achter Erfgo3D. Voor de uitvoering van grote projecten wordt hij bijgestaan door het archeologisch team van DL&H. Om van de ruwe wetenschappelijke gegevens tot geïnspireerde levendige reconstructies te komen werkt Erfgo3D nauw samen met extern tekenaar Yannick De Smet.

Frederik studeerde in 2011 af als archeoloog en kon meteen als veldarcheoloog aan de slag. Hij vervoegde het team van DL&H midden 2014, als terreinarcheoloog voor het onderzoek op The Loop. Frederik is gepassioneerd door technologische nieuwigheden en digitale snufjes, en is voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden ervan binnen de archeologie.

Yannick is webmaster en werkt in bijberoep als illustrator. Hij verwerkt complexe grondplannen in een handomdraai tot een 3D-omgeving, waarop hij zijn sfeervolle illustraties baseert. Hij verzorgde de reconstructietekeningen van een Romeinse baanpost in Aalter, en voerde sindsdien freelance opdrachten  uit voor DL&H. Johan ondersteunt Yannick vanuit zijn archeologische achtergrond, zodat de omgeving en de structuren historisch verantwoord zijn.