Home

De Logi & Hoorne is een archeologisch project- en adviesbureau, opgericht in 2012 door Adelheid en Johan, twee archeologen met een grondige expertise en een bijzondere passie voor het verleden. Het bureau staat garant voor efficiënt en kwalitatief archeologisch onderzoek met aandacht voor de specifieke behoeftes van de klant. DL&H is als bedrijf erkend archeoloog.

De Logi & Hoorne stelt archeologienota's op (al dan niet met ingreep in de bodem), voert opgravingen uit, en verzorgt ook advisering over de globale aanpak van archeologie binnen een bouw- of ontwikkelingsproject, doet wetenschappelijke verwerking van de resultaten en presentatie aan het publiek. Projecten worden aangepakt op een pragmatische, efficiënte en integere manier. Ons werkingsgebied is Oost-Vlaanderen en het oosten van West-Vlaanderen, met de focus op het Meetjesland.

Nieuws

De Logi & Hoorne zoekt versterking van haar team

DL&H zoekt 2 junior archeologen die het team vanaf eind maart op een landelijke opgraving in Gent willen bijstaan. Ben je pas of bijna afgestudeerd als archeoloog of heb je al wat werkervaring opgedaan, solliciteer dan nu. Ervaring is niet vereist, enthousiasme is een belangrijke troef.