Team

De Logi & Hoorne bvba werd in 2012 door Adelheid en Johan opgestart. Door het bundelen van onze kennis, jarenlange ervaring en vooral passie voor archeologie verzekeren wij de stevige basis waarop het bureau is gefundeerd. DL&H bestaat uit een team van ervaren krachten die geselecteerd worden op basis van inzet, visie en gedrevenheid.

Adelheid werkt sinds 2006 in de archeologie. Ze leidde meerdere opgravingen in het Meetjesland, waar ze ervaring met verschillende periodes opbouwde. Haar grootste wapenfeit is de opgraving van een belangrijke meerperiodensite in Destelbergen. Hoewel alle perioden haar boeien, heeft ze een voorliefde voor de Romeinse en vroegmiddeleeuwse periode.

Johan is archeoloog sinds 2004 en heeft ervaring met heel wat periodes en bodems. Hij coördineert sinds 2007 het lopende archeologische project op The Loop (Sint-Denijs-Westrem), en was ook enkele jaren intergemeentelijk archeoloog bij de Kale-Leie Archeologische Dienst. In zijn vrije tijd is Johan coördinator van Ex situ – tijdschrift voor Vlaamse archeologie.

Nele Heynssens is archeologe sinds 2011 en werkt sinds 2013 bij DL&H, oorspronkelijk op The Loop. Ze houdt zich bezig met landmeetkundige toepassingen, zoals het GPS-toestel en de verwerking van plannen.

Jana Van Nuffel behaalde haar diploma in 2010 en ging direct aan de slag als terreinarcheoloog. In 2014 versterkte ze het The Loop-team. Materiaalverwerking en de materiaalbehandeling horen tot haar kerntaken.

Sebastiaan Genbrugge studeerde af in 2012 en vervoegde begin 2018 het DL&H-team tijdens de opgraving in Lokeren. Naast terreinwerk is hij voornamelijk bezig met de bodemkunde van alle projecten.
 

 
Adelheid
Johan
Het opgravingsteam van The Loop tijdens de eindejaarsuitstap
Nele
Jana
Sebastiaan