DL&H zoekt een assistent aardkundige

DL&H is een archeologisch bedrijf uit Adegem dat bureaustudies, vooronderzoeken en opgravingen uitvoert in (het noordwesten van) Oost-Vlaanderen. Om het team structureel te versterken zoeken we een (assistent) aardkundige. Ben je net afgestudeerd, ben je bijna zo ver of heb je al wat werkervaring opgedaan, en heb je een sterke interesse in archeologie, bodem en landschap, en de interactie tussen die domeinen, solliciteer dan nu.

De taken van de (assistent) bodemkundige bestaan uit het maken van aardkundige studies in het kader van bureauonderzoeken, het uitvoeren van landschappelijke boringen, veldmedewerker zijn tijdens proefsleuvenonderzoeken en opgravingen en daar ook de nodige bodemkundige vaststellingen doen en hierover rapporteren in samenspraak met de archeologen.

Jij hebt een master in de archeologie of geologie of bent opgeleid in geomorfologie, bodemkunde en/of aardkunde. Je bent bereid om op het veld te gaan, afgewisseld met bureauwerk. Ervaring is niet noodzakelijk. Binnen het bedrijf zijn mogelijkheden tot specialisatie en verdere opleiding. Enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijke troeven. DL&H biedt een tijdelijk contract met mogelijk uitzicht op een vaste betrekking, een degelijk startersloon, maaltijdcheques en vervoersvergoeding.

Klinkt als een mooie kans? Stuur dan een motivatiemail en cv naar info@dl-h.be
Meer informatie bij Johan Hoorne op johan@dl-h.be